header2

Opći uvjeti

  • Klijent > pravna osoba (tvrtka ili udruga), obrt tj. fizička osoba u daljnjem tekstu Klijent
  • Izvršitelj > tvrtka S.H.O.P. CENTAR d.o.o. u daljnjem tekstu Izvršitelj
  • Grafički i tekstualni materijali > elemenati dizajna, grafike, fotografije, teksta, logotipa, žiga i sl . u daljnjem tekstu Grafički i tekstualni materijali
  • Audio i video materijali > svi elektronski audio i video materijali u daljnjem tekstu Audio i video materijali

Ovim općim uvjetima korištenja (u daljenjem tekst: Uvjeti) uređuju se odnosi između tvrtke MAG-MAN j.d.o.o., Vijenac Gorana Zobundžije 8, 3100 Osijek , OIB: ____________ koja je vlasnik Internet stranica www.bizcro.info (u daljnjem tekstu: Bizcro) s jedne strane i korisnik usluga (u daljnjem tekstu: Korisnik) s druge strane.

Na sve međusobne odnose između Bizcro i Korisnika koji nisu uređeni ovim Općim uvjetima primjenjuju se na odgovarajući način važeći propisi Republike Hrvatske.

Pristupom i/ili korištenjem sadržaja ili usluga internet stranica www.bizcro.info korisnik pristaje na uporabu i korištenje Internet stranica Bizcro u skladu s ovim Uvjetima i prihvaća ove Uvjete kao i sva ostala pravila korištenja predmetnih stranica i usluga koje se putem Bizcro internetske stranice pružaju. Ukoliko se ne korisnik ne slaže s ovdje navedenim uvjetima molimo ga da dalje ne koristi stranice i usluge koje putem njih pružamo.

Korištenjem sadržaja ovih internet stranica korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih internet stranica te prihvaća koristiti sadržaj ovih internet stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Bizcro se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih internet stranica, za bilo koje radnje Korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih internet stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih internet stranica.

Bizcro može u svako vrijeme izmijeniti i/ili dopuniti Uvjete bez prethodne obavijesti te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama. Nastavljanjem pristupa Internet stranicama i korištenjem bilo kojeg dijela njihovog sadržaja ili usluga smatrat će se da Korisnik pristaje na takve izmijenjene ili dopunjene Opće uvjete. Bizcroo nudi usluge oglašavanja i izrade internet stranica te se u slučaju korištenja navedenih usluga primjenjuju i dodatne odredbe i zahtjevi. Dodatni uvjeti koji sačinjavaju dio ugovora između Klijenta i Bizcro-a bit će dostupni u okviru relevantnih Usluga uz uvjet da iste koristite.

Bizcro zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave izmijeniti, ukinuti ili dopuniti bilo koji dio svog poslovanja, što uključuje i stranice. Zabranjeno je bez pismenog pristanka Bizcro-a mijenjati, kopirati, prikazivati ili na bilo koji drugi način koristiti, distribuirati ili prenositi sadržaj internet stranica www.bizcro.info.

Bizcro će poduzeti odgovarajuće napore kako bi informacije na ovim internetskim stranicama bile potpune i točne, ali ne odgovara u slučaju njihove netočnosti ili nepotpunosti. Bizcro neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja internet stranica Bizcro.


Bizcro će vršiti učestalu kontrolu kvalitete usluga i proizvoda koje Partneri pružaju kroz Bizcro. Ukoliko se utvrdi da Partner pruža nižu razinu usluge od uobičajene, s partnerom će biti raskinuta suradnja kako bi se zaštitili kupci. Bizcro nije vlasnik, niti se nalazi u posjedu usluge i/ili proizvoda koje nudi putem svojih Internet stranica pa stoga ne može ni biti odgovoran za potencijalne pravne i materijalne nedostatke usluga i/ili proizvoda ili za bilo kakve druge probleme i nedostatke koji mogu nastati prilikom korištenja istih. Za sve eventualne nedostatke u vezi s isporukom ili manjkavosti usluga i/ili proizvoda koje Partneri pružaju, odgovoran je isključivo Partner koji ih pruža.

Putem Bizcro portala, Partneri mogu nuditi različite usluge i proizvode.

ZAŠTO ODABRATI BIZCRO?

ZAŠTO ODABRATI BIZCRO?

Smanjenje troškova izrade web stranice
Besplatno održavanje web stranice
Upis u poslovni registar

PRIJAVA NA NEWSLETTER:

PRIJAVA NA NEWSLETTER:

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti iz naše Poliklinike!

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Saznajte sve novosti i akcije putem društvenih mreža

BIZCRO PONUDA:

• BIZCRO POSLOVI REGISTAR
• INTEGRIRANE BIZCRO - WEB STRANICE
• INTEGRIRANI BIZCRO - WEB SHOPOVI
• SAMOSTALNE BIZCRO - WEB STRANICE
• SAMOSTALNI BIZCRO - WEB SHOPOVI
• ODRŽAVANJE DRUŠTVENIH MREŽA
• GOOGLE ADWORDS OGLAŠVANJE
• EDUKACIJSKI PROGRAMI
• BIZCRO TV

KONTAKT:

MAG – MUS
Vijenac Gorana Zobundžije 8,
31 000 Osijek
Mob: +38591 729 3911
+38598825180
info@bizcro.info

RADNO VRIJEME:

Radno vrijeme tehničke službe:
Ponedjeljak – Petak: 08:00 – 20:00 sati
Subota: 09:00 – 14:00 sat

PLAĆANJE:

• na rate
• transakcijsko