OBAVEZE KLIJENTA/IZVRŠITELJA

Autorska prava, logotip, žig (brand, trademark). Klijent bezuvjetno jamči da su svi Grafički i tekstualni materijali te Audio i video materijali u 100% vlasništvu Klijenta. Time se Klijent obvezuje te snosi svu odgovornost prilikom objave Grafičkih i tekstualnih materijala te Audio i video materijala na internetu tj. kroz svoju web stranicu. Klijent bezuvjetno jamči Izvršitelju da će za izradu stranica isključivo dostaviti vlastite Grafičke i tekstualne materijale / Audio i video materijale

Obveze Klijenta
Sve potrebne materijale za izradu web stranice Klijent će dostaviti emailom ili ftp ili cd / dvd. Klijent se obvezuje dostaviti Grafičke i tekstualne materijale te Audio i video materijale dogovorenim rokovima. Klijent se obvezuje da je jedini odgovoran za sadržaj koji objavljuje, prikazuje, distribuira kroz svoju domenu i web prostor. Klijent se obvezuje da je odgovoran za svaku proizašlu štetu koja može nastati njegovim korištenjem usluga Izvršitelja. Klijent se obvezuje da Izvršitelj nije odgovoran za sadržaj koji objavljuje, prikazuje, distribuira kroz svoju domenu, web prostor, email, server i sl. Klijent se obvezuje da će novčano platiti štetu Izvršitelju za svaki nastali trošak sudske tužbe, sporova i sl. i to: poštarinu, zakonsku, odvjetničku pristojbu, troškove nastale slanjem pošte i sl. u dvostrukoj visini nastalih troškova + PDV.

Obveze Izvršitelja
Izvršitelj se obvezuje da će odraditi sve naručene usluge u dogovorenim rokovima i to profesionalno, kvalitetno, savjesno i odgovorno. Ukoliko Izvršitelj nije u mogućnosti isporučiti dogovorene usluge pravovremeno će obavijestiti Klijenta
Izvršitelj ne može preuzeti odgovornost za kršenje autorskog prava zbog Grafičkih i tekstualnih materijala te Audio i video materijala dostavljenih od strane Klijenta.
Izvršitelj nije dužan ispravljati pravopisne i gramatičke greške te nije odgovoran za kvalitetu dostavljenih slika i sl. ostale pogreške dostavljene od strane Klijenta.
Finalni projekt izrade web stranica je vlasništvo Klijenta te samim time Izvršitelj ne polaže nikakvo autorsko pravo nad odrađenim projektom. Predložak za web stranicu isključivo vrijedi samo za jednu web lokaciju tj. www adresu.
Prava na fotografije, grafike od bilo koje treće strane kao što su izvorni kod i sl., uvijek ostaju vlasništvo njihovih vlasnika.

ZAŠTO ODABRATI BIZCRO?

ZAŠTO ODABRATI BIZCRO?

Smanjenje troškova izrade web stranice
Besplatno održavanje web stranice
Upis u poslovni registar

PRIJAVA NA NEWSLETTER:

PRIJAVA NA NEWSLETTER:

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti iz naše Poliklinike!

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Saznajte sve novosti i akcije putem društvenih mreža

BIZCRO PONUDA:

• BIZCRO POSLOVI REGISTAR
• INTEGRIRANE BIZCRO - WEB STRANICE
• INTEGRIRANI BIZCRO - WEB SHOPOVI
• SAMOSTALNE BIZCRO - WEB STRANICE
• SAMOSTALNI BIZCRO - WEB SHOPOVI
• ODRŽAVANJE DRUŠTVENIH MREŽA
• GOOGLE ADWORDS OGLAŠVANJE
• EDUKACIJSKI PROGRAMI
• BIZCRO TV

KONTAKT:

MAG – MUS
Vijenac Gorana Zobundžije 8,
31 000 Osijek
Mob: +38591 729 3911
+38598825180
info@bizcro.info

RADNO VRIJEME:

Radno vrijeme tehničke službe:
Ponedjeljak – Petak: 08:00 – 20:00 sati
Subota: 09:00 – 14:00 sat

PLAĆANJE:

• na rate
• transakcijsko